Прокуратура вимагає визнати недійсними договори з реконструкції водогону в Миколаєві – на 600 млн.грн. (ВІДЕО)


10:3609.06.2024

Про це повідомив виконувач обов’язків керівника Миколаївської обласної прокуратури Денис Фальченко.

Він розповідав про здобутки та напрацювання органів прокуратури у сфері захисту економічних інтересів держави у поточному році. Яскравим прикладом цієї роботи стало визнання недійсними договорів з реконструкції водогону в Миколаєві на загальну суму близько 600 мільйонів гривень.

Договори потрапили у поле зору правоохоронців через невідповідність тендерної документації та обрання переможцем торгів учасника, пропозиція якого була економічно невигідною. Вказанав розглядаються Господарським судом, прокуратура вимагає повернення в бюджет вже сплачених коштів.

Ще 5 позовів з аналогічними фактами на суму близько 200 млн.грн. будуть подані найближчим часом.

Невиконання підрядниками своїх зобовязань стали підставами для позовів про розірвання договорів про реконструкцію стадіону у Миколаївському районі – на 600 млн. грн.

Продовжується робота з вивлення фактів зловживань на ремонті автодоріг в області. Уважно досліджуються додаткові договори після підписання основних.

Нагадаємо: Проєкт по забезпеченню питного водопостачання Миколаєва, який на контролі у Прем’єр-міністра, ще не розпочався – Кім (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube