Як у Миколаєві ліквідовують наслідки ракетного удару російських окупантів (ВІДЕО)


11:1407.02.2024

Сьогодні, 7 лютого, близько шостої години ранку, російські окупанти обстріляли Миколаїв.

Надзвукова ракета Х-22 влучила посеред житлового сектору одного з районів міста.

Як спільними зусиллями усуваються наслідки ранкового ворожого обстрілу Миколаєва, у відео показало ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

У міськраді з посиланням на радника миколаївського голови Олександра Герасименю розповіли про роботу міських служб.

“Зранку у місті було чутно шість вибухів, один з них прийшовся на приватний сектор. У результаті зруйнований газопровід високого тиску, пошкоджено лінію електропередач, і більше 30 будинків зазнали суттєвих руйнувань у вигляді знесених дахів, вибитих вікон, дверей. Виконавчими органами вживаються заходи щодо ліквідації цієї ситуації. Зараз “Миколаївгаз” проводить розкопку газопроводу, аби одразу заглушити та відремонтувати його. Аварійно-рятувальні служби та комунальні підприємства приступили до прибирання території”, – цитують Олександра Герасименю в міськраді.

Також мешканцям видають ОСБ-плити і плівку, щоб закрити будинки, які були пошкоджені вибухом.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні, 7 лютого, зранку Миколаїв атакований дронами та ракетами – 20 будинків пошкоджені, є поранені. Згодом стало відомо, що  помер чоловік, якого госпіталізували після ранкової російської атаки Леонід Глове, який все життя присвятив роботі в газовій службі (ФОТО).



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube