Site icon inshe.tv

Начальник Миколаївської ОВА пообіцяв вирішити питання з ремонтом знесеного російської ракетою даху по вул.Крилова, 12 у Миколаєві (ВІДЕО)

Начальник Миколаївської ОВА пообіцяв вирішити питання з ремонтом знесеного російської ракетою даху по вул.Крилова, 12 у Миколаєві (ВІДЕО) 1

Вчора, 7 липня, голова ГО «Енергетика і Закон» Олег Чалов на своїй сторінці у Фейсбук розповів про ситуацію, в якій опинились мешканці будинку №12 по вул.Крилова.

Дах двоповерхівки був знесений російським ракетним обстрілом 17 червня, але мешканцям будинку, за їх словами, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич обіцяв ремонт даху тільки після війни.

«Нам дали брезент (від міської влади – прим.ред.). Мовляв, якщо можете накрити – накривайте. А там ні до чого кріпити – там було дерево, профнастіл, а вони все зняли і увезли замість того, щоб нам залишити», – казали люди.

Сьогодні, 8 липня, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім в своєму ефірі пообіцяв вирішити питання з ремонтом цього даху, передає Інше ТВ.

– Знаю, що в мережі збирають гроші на ремонт даху по вул.Крилова, 12. Ми з мером проговорили можливість, опрацювали з казначейством, як виділити як виділити гроші на роботу (матеріали вже є). Зараз мер докладно про це розповість. Це питання ми вирішимо – з ремонтом даху, – сказав Кім.

Як повідомляло Інше ТВ, це не поодинокий випадок. Жителі вул.Крилова, 6 за власний кошт ремонтують покрівлю багатоповерхівки, пошкоджену російськими обстрілами, а можновладці кажуть, що немає можливості зробити це інакше.

Exit mobile version