TDK оголошує про значний прорив у виробництві твердотільних акумуляторів


16:4617.06.2024

Японська компанія TDK, що спеціалізується на виробництві акумуляторів для iPhone та інших пристроїв, заявляє про значний прорив у створенні твердотільних батарей. Про це передає УНН із посиланням на Financial Times.

Постачальник Apple TDK заявляє про прорив у виробництві твердотільних батарей, – новий матеріал покращить накопичення енергії в першу чергу для менших гаджетів, ідеться у матеріалі.

Новий матеріал забезпечує щільність енергії – кількість, яку можна втиснути в певний простір – 1 000 ват-годин на літр, що приблизно в 100 разів більше, ніж у нинішньої батареї TDK у масовому виробництві.

Винахід у виробництві твердотільних батарей може здійснити революцію в галузі зберігання енергії, оскільки остання стикається зі значними перешкодами на шляху до масового виробництва, особливо при великих розмірах батарей.

“Ми віримо, що наш нещодавно розроблений матеріал для твердотільних батарей може зробити значний внесок в енергетичну трансформацію суспільства. Ми продовжимо розробку з метою якнайшвидшої комерціалізації”, – сказав виконавчий директор TDK Нобору Сайто.

Читайте: Мешканець Миколаєва все встиг: викрасти автівку в Умані, здати акумулятор на металобрухт і бути затриманим поліцією (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube