У РФ мобілізували 10 тис. мігрантів, які отримали російське громадянство, але не перебували на військовому обліку – британська розвідка


16:1002.07.2024

Російська влада виявила 30 тисяч мігрантів, які нещодавно стали громадянами РФ і не перебували на військовому обліку, і 10 тисяч із них уже відправлено на війну з Україною, повідомляє британська розвідка у вівторок із посиланням на керівника Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна, пише Iнтерфакс.

“Російські незалежні ЗМІ раніше повідомляли, що російські правоохоронні органи проводять кампанію юридичного переслідування щодо мігрантів, особливо з Центральної Азії, у спробі спонукати їх вступити на службу до російських збройних сил в обмін на громадянство або уникнення арешту за надуманими звинуваченнями”, – ідеться в повідомленні, оприлюдненому в соцмережі Х Міністерства оборони Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

“Імовірно, це ще один винахідливий спосіб стимулювати набір в армію, одночасно намагаючись обмежити вплив на ті частини російського населення, які мають більшу політичну активність”, – додали в британській розвідці.

Читайте: ЗСУ знищили ще 1280 російських загарбників і 56 артсистем. Повні втрати ворога



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube