Росіяни не мають успіхів поблизу Часового Яру, але контролюють більшу частину Красногорівки – британська розвідка


21:4430.06.2024

Російські війська не мають успіхів поблизу Часового Яру, але контролюють більшу частину Красногорівки, в районі Кліщіївки тактичних успіхів досягли українські війська.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на соцмережу Х Міноборони Великої Британії.

В повідомленні йдеться, що у Вовчанську бої зосереджені на заводі агрегатів. ЗСУ намагаються вибити російських окупантів з цього опорного пункту на південному сході міста.

У місті Часів Яр впродовж останніх 72 годин британська розвідка не зафіксувала підтверджених просувань російської армії. Найінтенсивніші бої велися в Іванівському та Кліщіївці на південь від міста. ЗСУ, за даними розвідки, контратакували в Кліщіївці та досягли там тактичних успіхів. 

У розвідці розповідають, що війська РФ просунулися в Красногорівці на Курахівському напрямку. Наразі вони, ймовірно, контролюють більшу частину міста, а ЗСУ присутні лише на півночі Красногорівки.

Напрямок Авдіївка-Покровськ, як зазначає британська розвідка, залишається основною зоною зосередження російських військ. Військам РФ вдалося здійснити дрібні просування у напрямку Нью-Йорка, Північного та Південного.

“Упродовж наступного тижня сектор Авдіївка-Покровськ, ймовірно, залишиться зоною значної оперативної уваги російських військ, які намагатимуться підтримувати тиск на українські Сили оборони та здійснювати можливі територіальні здобутки”, – йдеться у звіті. 

Як повідомляло Інше ТВ, Кількість боєзіткнень на фронті зросла до 109, третина з них – на Покровському напрямку, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube