“Податки. Армія. Перемога”: Укрпошта вводить новий поштовий випуск (ДОДАНО ФОТО)


18:0227.06.2024

Укрпошта долучилась до інформаційної кампанії із закликом до сплати податків і ввела нові марки “Податки. Армія. Перемога”. Про це повідомляє пресслужба оператора поштового зв’язку України, пише УНН.

В умовах війни основна частина нашого бюджету спрямована на захист держави. Зараз зарплата одного військового – це податки 6–8 українців, які працюють. Тож безпека й обороноздатність України залежать від кожного з нас, – йдеться у повідомленні.

Нові марки незвичної форми – круглі й квадратні. На них зображено монету НБУ номіналом 1 гривня, яка трансформується в кулю. А ще – номінали зчіпки утворюють міжнародну абревіатуру UA.

Кількість зчіпок в аркуші – 3 (6 марок). Тираж – 210 000 примірників.

Художник поштового випуску – Олександр Нікітюк.

Згідно повідомлення Генштабу ЗСУ, в церемонії спецпогашення, яка пройшла у Головпоштамті, взяв участь заступник Головнокомандувача Збройних Сил України полковник Андрій Лебеденко.

Також були присутні прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, Голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев та міністр фінансів України Сергій Марченко.

Читайте: “Азов. 10 років. Вільні обирають боротьбу”. Укрпошта презентувала нові поштові марки (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube