Кремль хоче перекинути військовослужбовців з Тихоокеанського флоту в район Вовчанська – ЗСУ


06:3519.06.2024

Окупанти зазнали чималих втрат на Харківському напрямку і тепер росія намагається поповнити втрати живої сили. Зокрема, Кремль готується перекинути морпіхів із Тихоокеанського флоту в район українського Вовчанська.

Про це речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин повідомив в ефірі телемарафону, передає «Слово і Діло».

Згідно зі словами Волошина, у Вовчанську, що на Харківщині, українським захисникам протистоять 138-ма окрема мотострілецька бригада, 83-тя окрема десантно-штурмова бригада та 30-й мотострілецький полк окупаційної армії.

На Харківський напрямок окупанти також планують перекинути підрозділи 155-ї окремої бригади морської піхоти з Тихоокеанського флоту і підрозділи, які належать до 25-ї окремої мотострілецької бригади 6 армії з Ленінградського військового округу.

Зазначається, що наразі 155-та окрема гвардійська бригада морської піхоти дислокується в місті Владивосток і селищі Слов’янка в Приморському краї за 9 300 км від Харківщини.

Також речник ОСУВ «Хортиця» розповів, що за майже півтора місяця боїв за Вовчанськ російські загарбники понесли чималі втрати особового складу. За його словами, це понад 4 тисяч знищених окупантів.

Як повідомляло Інше ТВ, Зведення Генштабу на 22.00 18 червня: 113 бойових зіткнень з початку доби, 41 бій ще тривав



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube