Site icon inshe.tv

росіяни хочуть захопити Часів Яр під 9 травня, але захисники розраховують відбити цей наступ завдяки вчасним поставкам зброї – Зеленський (ВIДЕО)

росіяни хочуть захопити Часів Яр під 9 травня, але захисники розраховують відбити цей наступ завдяки вчасним поставкам зброї - Зеленський (ВIДЕО) 1

росія має наміри до 9 травня захопити Часів Яр в Донецькій області, уле українські захисники розраховують вистояти та відбити наступ ворога. Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю для NBC News, передає УНН.

росія хоче до 1 червня мобілізувати 300 тисяч бійців. Ми до цього готуємось. До 9 травня росія розраховує на сході України зайняти Часів Яр. Я розраховую, що ми вистоїмо, що надійде зброя вчасно, і ми зможемо відбити ворога, а потім розбити плани рф щодо повномасштабних контрнаступальних дій в червні – сказав президент.

За словами Зеленського, сьогодні українським бійцям, які тримають оборону на тому напрямку, не вистачає потрібного озброєння. Тому він розраховує на допомогу від США.

Інтерв'ю Володимира Зеленського американському телеканалу NBC 21.04.2024

Я нещодавно був в регіоні, говорив з бійцями. Бійцями не вистачає техніки, щоб боротися з російськими дронами-розвідниками, які коригують артилерійський вогонь росії, а також не вистачає артилерійських снарядів

Читайте: Робимо все можливе, щоб збільшити захист неба – Зеленський (ВIДЕО)

Exit mobile version