Уряд вирішив питання з виділенням коштів на будівництво Національного військово кладовища


15:4923.02.2024

Кабінет міністрів України затвердив порядок використання коштів у розмірі 515 млн грн для будівництва та функціонування в цьому році Національного військово-меморіального кладовища.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає УНН.

Затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для створення та функціонування Національного військового меморіального кладовища – написав Мельничук.

За його словами, головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним виконавцем бюджетної програми визначено Мінветеранів, а розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня визначено державну установу “Національне військове меморіальне кладовище”.

Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль під час виїздного засідання уряду на Львівщині повідомляв, що на порядку денному сьогодні є ключове рішення щодо створення Національного військово-меморіального кладовища.

Затверджуємо порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті. Мова йде про 515 млн гривень, які ми виділяємо на будівництво та функціонування в цьому році. Національне військово-меморіальне кладовище стане центральним місцем, де кожен зможе віддати шану полеглим героям нашої Батьківщини. Це буде особливе місце, де перетинаються скорбота, гордість, біль, повага, безмежна вдячність та вічна пам’ять – розповів Шмигаль.

Читайте: На одному з сільських кладовищ у Миколаївській області пошкодили близько 50-ти надгробків могил (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube