Правоохоронці заявили про встановлення осіб, які напали на квартиру журналіста-розслідувача Юрія Ніколова (ФОТО)


11:2521.01.2024

Як повідомляло Інше ТВ, тиждень тому журналіст-розслідувач Юрій Ніколов, з подачі якого і розгорівся скандал щодо яєць за 17 грн. і Міноборони, розповів про напад на його квартиру – невідомі ломилися до нього в житло, вимагаючи його мобілізації до ЗСУ, обклеїли вхідні двері.

Як повідомили сьогодні, 21 січня, в Офісі Генпрокурора України, «органи правопорядку столиці встановили осіб, які 14 січня у Києві вчинили протиправні дії відносно спецкореспондента одного з видань з метою перешкоджання виконанню ним професійних обов’язків (ч. 2 ст. 171 КК України)», передає Інше ТВ.

«Слідство встановило, що до вчинення правопорушення причетні мешканці Київської, Житомирської та Черкаської областей.

За місцями мешкання фігурантів проведено обшуки. У ході слідчих дій правоохоронці вилучили речові докази, зокрема компʼютерну техніку та мобільні телефони, на які здійснювався запис, із відповідними відеоматеріалами.

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення згаданим особам про підозру. Правоохоронні органи вживають заходи, спрямовані на встановлення обставин та мотивів вчинення правопорушення.

 Досудове розслідування здійснюється Дарницьким УП ГУ НП у місті Києві за процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва», – мовиться в повідомленні ОГУ.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube