Сьогодні миколаївському трамваю – 109 років (ВІДЕО)


13:5003.01.2024

Сьогодні, 3 січня, миколаївський трамвай відзначає своє 109-річчя: саме 3 січня 1915 року у Миколаєві розпочався трамвайний рух.

І, як підкреслюється в сьогоднішньому повідомленні КП «Миколаївелектротранс», миколаївський трамвай був свідком багатьох історичних подій у місті, але все так же продовжував працювати задля містян.

«У час Великої війни він став одним із символом незламності та продовження життя у Миколаєві, попри підступність нашого ворога. Складні часи дали миколаївському трамваю нові виклики, з якими він успішно справляється: сьогодні він єдиний такий у світі, що розвозить очищену воду для містян, а не тільки перевозить пасажирів.

Дякуємо всім хто колись працював і працює сьогодні задля розвитку трамвайного руху в Миколаєві! Без вашої віддачі та майстерності це було б неможливим. Робимо все, щоб наше депо отримало нові можливості для розвитку, а сам транспорт ставав ще кращим для наших містян!

Дякуємо, що обираєте миколаївський трамвай», – йдеться в повідомленні КП «Миколаївелектротранс».

Інше ТВ пропонує передивитись відео, яке було створене на підприємстві ще до повномасштабного російського вторгнення, до 107-ї річниці миколаївського трамваю, де можна побачити і архівні кадри, надані Державним архівом Миколаївської області.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube