Латвія передає Україні 20 поліцейських автівок – вони вже в дорозі


08:0219.12.2023

У понеділок Держполіція за сприяння фонду Uzņēmēji mieram відправила в Україну колону, що складається з 20 автомобілів, які раніше використовували латвійські поліцейські.

Цього разу транспортні засоби та подарунки, підготовлені співробітниками Держполіції сім’ям українських військових та поліцейських, будуть доставлені в Україну самими поліцейськими.

Про це пише Delfi, передає Інше ТВ.

Загалом українській стороні передадуть 20 автомобілів Держполіції. Машини перевірялись та готувались до відправки в Україну на кошти, пожертвувані фондом Uzņēmēji mieram. Одержувачами транспортних засобів є підрозділи Міністерства оборони України, Національної гвардії та Національної поліції.

Щоб допомогти українцям пережити зиму та порадувати їх перед Різдвом, разом із колоною автомобілів в Україну будуть доставлено пожертвування та подарунки, підготовлені Держполіцією для сімей українських солдатів та поліцейських.

Пожертвувані автомобілі будуть доставлені співробітникам системи внутрішніх справ у Покровську та Харкові, до Вінниці — для командування Повітряних сил, а також підрозділам ЗСУ та Нацгвардії у Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Гостомелі та інших містах.

Як повідомляло Інше ТВ, Більше тисячі росіян хочуть видворити із Латвії. В чому причина



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube