NASA запускає власну стримінгову платформу


16:5330.07.2023

У Netflix та HBO скоро з’явиться серйозний конкурент. NASA+ приєднується до когорти сервісів, де можна буде подивитися різноманітний відеоконтент, але з поправкою на специфіку діяльності космічного агентства.

Новий сервіс планують відкрити вже цього літа, хоча точної дати ще немає, пише 24. Космічне агентство вже давно проводить прямі трансляції запусків та інших подій на своєму вебсайті, але NASA+ показуватиме також і колекції оригінальних відео. Деякі з перших шоу будуть повністю новими серіалами, які вперше вийдуть на екрани разом із сервісом.

Найцікавішою перевагою, яку запропонує NASA+, буде його вільний доступ. Новий стримінговий сервіс безплатний і не перериватиме перегляд рекламою. Іншими словами, це буде саме те місце, куди вам варто зайти, якщо ви хочете безперервно дивитися контент про NASA та космос.

NASA+ буде доступний через застосунки агентства для мобільних пристроїв на iOS та Android. Ви також зможете отримати доступ до нього через десктопні та мобільні браузери, а також транслювати шоу за запитом через медіаплеєри, такі як Roku, Apple TV та Fire TV.

З новою потоковою платформою NASA ми надаємо доступ до космосу на вимогу і під рукою. Трансформація нашої цифрової присутності допоможе нам краще розповідати історії про те, як NASA досліджує невід

Читайте: Марсохід NASA встановив новий рекорд з виробництва кисню на Марсі



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube