Site icon inshe.tv

На сході та півдні України відбулися значні операції ЗСУ, але результат не однаковий, – розвідка Британії

На сході та півдні України відбулися значні операції ЗСУ, але результат не однаковий, - розвідка Британії 1

На тлі збільшення повідомлень про втрати окупантів деякі підрозділи російських військ відступають, водночас деякі їхні підрозділи проводять надійні маневрові оборонні операції

Про це інформує міноборони Великої Британії.

“Російські результати неоднозначні: деякі підрозділи, ймовірно, проводять надійні маневрові оборонні операції, тоді як інші відступили в певному безладі на тлі збільшення повідомлень про втрати росіян, коли вони відходять через власні мінні поля”, – ідеться в повідомленні.

Британські розвідники зазначають, що військово-повітряні сили Росії були надзвичайно активні над південною частиною України. Там, за їхніми словами, повітряний простір більше відкритий для ворожої авіації, ніж в інших частинах країни.

“Однак залишається незрозумілим, чи були тактичні авіаудари ефективними”, – зазначають в міноборони Великої Британії.

Водночас британська розвідка зазначає, що за останні 48 годин у кількох секторах на сході та півдні України відбувалися значні українські операції.

“На деяких ділянках українські сили, ймовірно, досягли значного прогресу та пробили першу лінію російської оборони. В інших – український прогрес був повільнішим”, – наголосили в розвідці.

Exit mobile version