Site icon inshe.tv

Російським військовим командування каже про операцію «Возмездіе» та завершення бойових дій до травня (АУДІОПЕРЕХВАТ ГУР)

Російським військовим командування каже про операцію «Возмездіе» та завершення бойових дій до травня (АУДІОПЕРЕХВАТ ГУР) 1

Російським військовим командування каже про операцію «Возмездие» та завершення бойових дій до травня.

Про це йдеться в аудіоперехваті, який оприлюднило ГУР МО України, передає Інше ТВ.

Військовий рф спілкувався з матер’ю про стан справ та обговорював план «Возмездіє». За його словами, «ніхто нічого не знає, що, як, куди, взагалі нуль». Військовий каже, що зі штабу повідомили, що відпустки почнуться у квітні, при цьому говорячи, що російські війська сильно йдуть вперед й зміщують українські позиції. «Про перемир’я буде мова йти… скоріше всього, до травня. Наче в травні все завершиться», – каже він.

За словами окупанта, операція «Возмєздіє» передбачає посилений наступ: 600 чоловік, декілька загонів. Однак сам він каже, що його полк несе втрати, і що росіяни воюють під наркотиками.

Як повідомляло Інше ТВ, Генсек НАТО на Мюнхенській безпековій конференції: «Підтримка України — це не лише моральне рішення так робити, це наша власна безпека»

Exit mobile version