Site icon inshe.tv

Рашисти у Херсоні ховаються в підвалах і на горищах, міцеві здають їх ЗСУ (ВІДЕО)

Рашисти у Херсоні ховаються в підвалах і на горищах, міцеві здають їх ЗСУ (ВІДЕО) 1

Українські захисники продовжують звільняти від російських окупантів Херсонську область. Військовим активно допомагають місцеві жителі, передаючи інформацію про ворожі бази та склади.

Про це розповів радник міського голови Херсона Роман Головня у ефірі Апостроф TV.

YouTube video player

Він констатував, що минула ніч для окупанта пройшла неспокійно: Сили оборони України роблять все, щоб деокупувати область та всю країну.

“Після ударів по базах окупантів у Херсоні, колаборанти втекли з міста. Один із них, Кирило Стремоусов, сховався у РФ. Була інформація, що він перебував у Воронежі, розповідаючи, що він виїхав на якісь курси “підвищення кваліфікації” колаборантів, але потім таким, як він, дали вказівку повернутися та засвітитися на місті”, – розповів Роман Головня, додавши, що колаборанти почуваються в небезпеці.

За його словами, рух опору та ставлення до окупантів на захоплених територіях не дають їм змоги нічого сховати.

“Відомі місця, де знаходяться або знаходилися колаборанти і по них вже завдано точкових ударів. Вони ховаються в підвалах, на горищах і проганяють громадянське населення з житла, але ці місця все одно стають відомими”, – зазначив Роман Головня.

Він додав, що росіяни ховають військову техніку на території дитсадків та шкіл. Особливо, коли стало відомо, що ЗСУ має точні ракетні системи. Окупанти ховаються навіть у лікарнях. У селах вони ховають боєприпаси у льохах місцевих мешканців. Військову техніку окупанти також ставлять на зупинках громадського транспорту та інших громадських місцях.

“Серед окупантів та колаборантів – панічні настрої, не такі зухвалі та нахабні, як на початку. Як би вони зараз не тужилися і не знімали “героїчні” відео, як Стремоусів, ситуація для них погана. Вони реально готуються до відступу, але не знають , що робити, коли ЗСУ наблизиться ще ближче. Це добре відомо з інформації, яка отримується від місцевих жителів”, – резюмував Роман Головня.

Exit mobile version