Site icon inshe.tv

«Велике Будівництво» Президента України на Первомайщині. Триває реконструкція приймального відділення (ФОТО)

У галузі охорони здоров’я Миколаївщини триває активна реалізація проєкту «Emergency» в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво», який має на меті ремонт (реконструкцію) та забезпечення відповідним сучасним медичним обладнанням приймальних відділень опорних медичних закладів.Один з них – КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня».Будівельні роботи на об’єкті розпочалися минулого року. На теперішній час його готовність складає 90%.

Станом на 04.06.2021 завершено спорудження рампи та майданчика для під’їзду карет швидкої допомоги. Безпосередньо у приміщенні вже завершено електрифікацію. На завершальній стадії внутрішні оздоблювальні роботи.Для приймального відділення закуплено комп’ютерний томограф, обладнання для ультразвукової діагностики, рентген. Також закуповується інше медичне обладнання, а саме один дефібрилятор, вісім новітніх функціональних ліжок, один монітор пацієнта та функціональну станцію моніторингу. Вже придбано аналізатори крові та сечі.

«Велике Будівництво» Президента України на Первомайщині. Триває реконструкція приймального відділення (ФОТО) 1
«Велике Будівництво» Президента України на Первомайщині. Триває реконструкція приймального відділення (ФОТО) 3
«Велике Будівництво» Президента України на Первомайщині. Триває реконструкція приймального відділення (ФОТО) 5
«Велике Будівництво» Президента України на Первомайщині. Триває реконструкція приймального відділення (ФОТО) 7
«Велике Будівництво» Президента України на Первомайщині. Триває реконструкція приймального відділення (ФОТО) 9
«Велике Будівництво» Президента України на Первомайщині. Триває реконструкція приймального відділення (ФОТО) 11
«Велике Будівництво» Президента України на Первомайщині. Триває реконструкція приймального відділення (ФОТО) 13

Сьогодні у Первомайській лікарні працюють 77 лікарів і 228 осіб середнього медичного персоналу. В структурі закладу охорони здоров’я функціонують 10 стаціонарних відділень за 14 профілями на 262 ліжка цілодобового перебування, консультативна поліклініка з плановою потужністю 580 відвідувань в зміну та відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги, які надають населенню медичну допомогу за 28 лікарськими спеціальностями.

В лікарні працює відділення анестезіології з 14 ліжками інтенсивної терапії для дорослих, дітей та новонароджених. В кардіологічному відділенні розгорнуто блок інтенсивної терапії на 3 ліжка.В пологовому відділенні є цілодобовий пост лікарів-мікропедіатрів-неанатологів. В хірургічному та терапевтичному відділеннях виділено 6 ліжок для надання хворим хоспісної допомоги.

В 3-х акредитованих лабораторіях проводяться клініко-діагностичні, серологічні, біохімічні, цитологічні та імунологічні дослідження.

Всі структурні підрозділи лікарні забезпечені комп’ютерами з виходом до мережі Інтернет. Впроваджена в роботу комп’ютерна програма «Малий стаціонар». Впроваджені в практику новітні технології: партнерські пологи; сумісне перебування матері та новонародженої дитини; тромболізисна терапія хворих на гострий інфаркт міокарду.

Exit mobile version