Site icon inshe.tv

Они не наши. В Николаеве “Батькивщина” отреагировала на скандал в СМИ о пьяном хулиганстве двух дам

Они не наши. В Николаеве "Батькивщина" отреагировала на скандал в СМИ о пьяном хулиганстве двух дам 1

Николаевская парторганизация “Батькивщины” сделала заявление в связи с позорным инцидентом, произошедшим в Николаеве 6 августа. Напомним, в  Ингульском районе Николаева в очереди у аптеки, которая в это время уже работала в режиме окошка, произошел конфликт. Как выяснили правоохранители, заявитель тактично высказал свое недовольство поведением нетрезвых гражданок, которые пытались попасть в кассу аптеки без очереди. Те же отреагировали на его замечание скандалом.

Женщины не просто нанесли николаевцу телесные повреждения, но и, демонстрируя свое неуважение, начали оскорблять его и просто издеваться. Одна из хулиганок публично ударила оппонента в лицо и разбила ему бровь, другая в это время отобрала его очки и публично их растоптала. Все действо продолжалось довольно длительное время и сопровождалось нецензурной бранью и пинками.

Мужчина не опустился до уровня поведения женщин. На удивление полицию вызвала одна из конфликтующих. Будучи уверенными в своей безнаказанности, женщины вызывающе продолжали вести себя и в Ингульском отделе полиции, голословно заявляя о своих должностях и влиятельности.
Безобразный инцидент был снят на видео, и на записи хорошо слышно, что одна из дам называет себя пресс-секретарем.

Позже в СМИ была озвучена информация о том, что нетрезвые девицы имеют отношение к Николаевской областной организации “Батькивщины”.

В этой связи и было сделано заявление, которое мы предлагаем вашему вниманию.

Заява Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина»

Протягом двох днів окремі інтернет-видання розповсюдили неправдиву інформацію стосовно інциденту, що стався в Миколаєві 6 серпня. Так, видання «Новости N», «Korabelov.info», «Nikmedia.com.ua», «Mycity.mk.ua»,   «Nikolaev24.com.ua», «Новостной Николаев» повідомили, що співробітниці обласної парторганізації ВО «Батьківщина» здійснили напад на чоловіка. На жаль, зазначені видання перекрутили реальні факти та звинуватили невинних осіб в скоєнні правопорушення. До того ж розмістили в мережі фотографії дівчат, які насправді мають відношення до «Батьківщини», втім ніхто з них не причетний до інциденту. Одна з них, про яку йдеться мова в повідомленні, навіть не знаходилася в країні, перебуваючи у відпустці за кордоном.

Мова йде про молодих дівчат, репутацію яких заплямовано шляхом наклепу, що розповсюдили інтернет-ЗМІ.

Єдина людина, про яку йдеться мова в повідомленнях і що мала відношення до інциденту – Інна Мегединюк насправді залучалась на волонтерських умовах до роботи у складі обласної парторганізації ВО «Батьківщина». Втім припинила будь які стосунки з партійною організацією більше ніж рік тому.

За 18 річну історію партії ВО «Батьківщина» десятки тисяч людей були залучені до партійної роботи і в публічних заходах, і в якості агітаторів, і спостерігачів, тож партійний осередок не може відповідати за дії всіх колишніх працівників.

Обласна парторганізація засуджує ганебну практику інтеренет-видань використовувати неперевірену інформацію, перекручувати факти та викладати їх з метою компрометувати ВО «Батьківщина» та її членів. Інтернет-видання, які поважають норми журналістської етики, але умисно чи то з необачності, розповсюдили відверту неправду та спаплюжили честь молодих жінок, мають спростувати неправдиву інформацію та вибачитись за наклеп як перед дівчатами так і партійною організацією.

Партійці, фото та імена яких згадуються в обманних новинах, мають намір звернутися до суду з метою притягнення до відповідальності винних за статтею 151-1 Кримінального кодексу України «Наклеп».

Прес-служба Миколаївської

обласної парторганізації ВО «Батьківщина»

 

Exit mobile version