Якщо Ф’юрі знову зіскочить, з ким буде битися Усик


11:5418.02.2024

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик (21-0, 14 КО) вийде на ринг 18 травня проти хорвата Філіпа Хрговича, якщо чемпіон за версією WBC Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) відмовиться від поєдинку.

Про це повідомив представник команди українця Сергій Лапін у коментарі British Boxing News.

“Ходили чутки, що підготовка Ф’юрі йде не за планом, а потім мені подзвонив промоутер Алекс Красюк і сказав, що Ф’юрі знявся, і обставини більш ніж підозрілі.

У цю сучасну епоху, з усіма сучасними захисними щитками для голови, доступними для бійців найвищого рівня, а також великими рукавичками, які використовуються в спарингах, мені здається неможливим, щоб він отримав таку травму в спарингу”.

“Мій інстинкт підказує мені, що сталося щось підозріле, можливо, через те, що Ф’юрі не був готовий до бою. Можливо, його сильно впустили в спарингу, і їм потрібно було виграти собі більше часу. Але чи дійсно ми здивовані тим, що Тайсон Ф’юрі продовжує тікати від Усика? Чи дійсно ми здивовані, що Ф’юрі знайшов інший спосіб уникнути бою? У цьому немає нічого нового”.

“Я сподіваюся, що Усик отримає шанс звести рахунки з Ф’юрі 18 травня, але якщо він продовжить бігати, то у нас є пункт в угоді про заміну Ф’юрі на Філіпа Хрговіча, Хрговіч є запасним суперником, тому шоу продовжиться незалежно від того, чи з’явиться він, це також підтвердив Його Високоповажність Туркі Аль Шейх.”

“Крім того, на секунду припустимо, що він отримав розсічення – через захисний щиток і у великих тренувальних рукавичках – ви можете собі уявити, що станеться з його головою, коли він отримає бомбу від Усика в 10-унційній рукавичці?

“Якщо Ф’юрі нарешті наважиться вийти в ринг 18 травня, то це буде для нього страшним сном, він ніколи в житті не боксував з боксером такого рівня”, – сказав Лапін.

Нагадаємо, Усик за бій з Ф’юрі отримає “значно більше” ніж Кличко за Повєткіна, а вартість квитків зараз – 200-300 тис.грн. (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube