У Миколаєві відбувся чемпіонат Миколаївської області з важкої атлетики (ФОТО)


14:1910.12.2023

У суботу, 9 грудня, у Миколаєві проходив обласний чемпіонат з важкої атлетики. У змаганнях взяли участь понад 40 важкоатлетів Миколаївщини.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

До свята важкої атлетики долучились перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов, начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв та президент Громадської організації «МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСНА ФЕДЕРАЦІЯ ВАЖКОЇ АТЛЕТИКИ», майстер спорту України міжнародного класу, Заслужений тренер України Валерій Тюник.

Змагання традиційно розпочались вшануванням пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність незалежної України – хвилиною мовчання та виконанням Державного Гімну України.

Перший заступник начальника Миколаївської ОВА урочисто вручив посвідчення про виконання спортивного звання майстра спорту міжнародного класу з важкої атлетики Руслані Кузіковій, яка виборола срібну нагороду чемпіонату Європи-2023 з важкої атлетики серед спортсменів вікової групи до 23-х років.

Також від Федерації важкої атлетики України Георгій Решетілов вручив подяку Лагунову Юрію Івановичу – десятиразовому чемпіону Європи серед ветеранів спорту.

На змаганнях важкоатлети показали високий рівень спортивної майстерності, здоровий дух та волю до перемоги.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївщина мала дві медалі на молодіжному чемпіонаті України з важкої атлетики, який пройшов у жовтні, – «золото» Руслани Кузікової і «срібло»  Бориса Слободського (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube