Завершилися ІІІ Європейські ігри-2023: Україна зайняла третю позицію в медальному заліку (ФОТО)


09:3803.07.2023

На міському стадіоні Генрика Реймана у польському Кракові пройшла Церемонія закриття найпрестижнішого мультиспортивного форуму континенту. Віцечемпіон ІІІ Європейських ігор, кікбоксер Тимур Бриков з гордістю ніс Державний прапор України на параді атлетів.

На цих змаганнях Національна збірна команда України виборола 41 медаль: 21 золоту, 12 срібних та 8 бронзових і посіла почесне третє місце у медальному заліку серед 48 країн-учасників Ігор.

Про це повідомили в НОК України, передає Інше ТВ.

Як зазначають в НОК України, в рамках проведення ІІІ Європейських ігор пройшли і чемпіонати Європи, а також, окрім нагород, у Кракові розігрувалися і ліцензії на літню Олімпіаду-2024. Олена Костевич (кульова стрільба), Олександр Хижняк (бокс) та Олександр Товкай (сучасне п’ятиборство) вибороли 3 ліцензії на Олімпійській ігри у Парижі.

Нагадали в НОК і про рекорд, який встановила лучниця Анастасія Павлова, – в кваліфікації класичного лука серед жінок вона набрала 681 очко та побила рекорд Євроігор.

Це були яскраві два тижні змагань, які запам’ятаються українським спортсменам на все життя. Були та злети, і падіння, але командний дух не згасає та Україна продовжує демонструвати свою силу, витримку, натхнення та бажання перемоги!

Як повідомляло Інше ТВ, Як у Києві зустрічали чемпіонів ІІІ Європейських ігор – миколаївців Данила Коновалова і Олега Колодія, а також киянку Джоан Фейбі Бежуру (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube