Українську команду готують до Олімпіади-2024


14:2411.11.2022

Міністерство молоді та спорту України готує українську команду до Олімпійських ігор у Парижі. Спортсмени тренуються і в Україні, і за кордоном. Про це в інтерв’ю Корреспонденту повідомив міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

“Президент Володимир Зеленський дав доручення мені, всій сфері спорту, щоб ми готували нашу команду до Олімпійських ігор у Парижі. Це для нас дуже важливо, щоб ми не втратили наших елітних спортсменів, не втратили конкуренцію серед федерацій. Щоби були спортсмени, які зможуть конкурувати один з одним, тому що без конкуренції не буде сильної команди. Тому зараз працюємо над тим, щоб наша команда гідно виступила у Парижі”, – зазначив міністр.

Багато українських спортсменів у лютому цього року перебували за кордоном. Дехто продовжує тренуватися в зарубіжних країнах, більшість же повернулися додому.

“Спортсмени з багатьох видів спорту повернулися і тренуються в Україні. Окремі федерації, які, наприклад, не мають тут тренувальних баз або мають найкращі умови за кордоном, тренуються там. Це нормально. Ми розуміємо, що там спокійніше, завжди є світло, немає повітряних тривог. Головне – щоб спортсмени продовжували робити свою справу, тримали спортивний фронт! – вважає Гутцайт.

Читайте: Жіноча збірна України виграла шахову Олімпіаду-2022 – ЗМІ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube