Мундіаль може пройти в Україні – наша країна, Іспанія та Португалія офіційно подали заявку на проведення ЧС-2030 з футболу


18:5205.10.2022

Україна приєдналася до спільної заявки Іспанії та Португалії на право проведення фінальної частини чемпіонату світу з футболу 2030 року.

Про це повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу, пише ZN.ua.

Футбольні асоціації Іспанії та Португалії вже отримали підтримку УЄФА про розширення заявки, а умови приєднання та участі в ній України будуть визначені пізніше.

“Приклад завзятості та стійкості українського народу надихає, тому ця пропозиція спрямована на те, щоб силою футболу зробити свій внесок у відновлення країни”, – йдеться у повідомленні про включення України до заявки на проведення Мундіалю 2030 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у разі перемоги заявки Україна зможе прийняти матчі групового етапу турніру. Очікується, що до 2030 року Україна вже перебуватиме у процесі відновлення після війни.

Очікується подання спільної заявки від Саудівської Аравії, Єгипту та Греції, а також представників Південної Америки. ФІФА поки що продовжує переговори з претендентами.

Як повідомляло Інше ТВ, Збірна України з футболу у шостому турі Ліги націй зіграла внічию зі збірною Шотландії



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube