500 українських спортсменів з 20 видів спорту будуть тренуватися в Італії – італійська сторона взяла на себе усі витрати


14:2320.04.2022

Президент НОК України Сергій Бубка разом з Міністром молоді та спорту України Вадимом Гутцайтом перебувають із робочим візитом в столиці Італії Римі.

Напередодні там очільники українського спорту зустрілися зі своїми колегами – президентом НОК Італії Джовані Малаго та генеральним секретарем у справах спорту в італійському уряді Валентиною Веццалі. На зустрічі побував і Надзвичайний і повноважний посол України в Італійській Республіці Ярослав Мельник.

Про це повідомили у НОК України, передає Інше ТВ.

Завдяки безпрецедентній допомозі італійської спортивної Олімпійської родини 500 українських атлетів з 20 видів спорту отримали можливість безстроково тренуватися в Італії. Італійці люб’язно взяли на себе усі витрати, пов’язані з цим.

«Дякую Джовані Малаго, Валентині Веццалі, усій італійській Олімпійській сім’ї, а також Президенту МОК Томасу Баху та всім національним федераціям за їхню безцінну допомогу», – заявив Президент НОК України Сергій Бубка.

Як повідомляло Інше ТВ, Швейцарія вимагає від МОК виключити зі спортивних федерацій представників Москви та Мінська



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube