Це потрібно бачити: пара харків’ян без підготовки і в тренувальній формі змогла вийти у фінал ЧС з фігурного катання (ВІДЕО)


11:5126.03.2022

Збірна України змогла подолати ритмічний танець в танцях на льоду на чемпіонаті світу з фігурного катання. Для проходу в довільну програму потрібно було потрапити у топ-20 найкращих, усього на чемпіонаті світу виступала 31 пара.

Про це повідомляє Суспільне.

Україну представляла пара Олександри Назарової та Максима Нікітіна – вони ще в лютому змагалися на Олімпіаіді-2022, а тоді повернулися до Харкова, де пережили початок війни. Назаровій вдалося виїхати з міста, тоді як Нікітін більш ніж три тижні провів у Харкові під постійними обстрілами російських військ.

Зрештою, Нікітін теж покинув Харків та зміг дістатися чемпіонату світу. Як і інші представники України, у танцювальної пари не було необхідного костюму для виступу. Тож Назарова та Нікітін виступали не лише без підготовки, але й у тренувальній формі.

До того ж, Олександра та Максим уперше танцювали під нову мелодію. За основу була взята пісня Джамали “1944”, також була вставка “Ой у лузі червона калина” у виконанні Андрія Хливнюка.

Як повідомляло Інше ТВ, Легкоатлетка з Миколаєва – переможниця Єрусалимського марафону (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube