Федерация футбола Николаевской области просит ФФУ пересмотреть санкции в отношении МФК «Николаев»


13:5516.12.2015

Федерация футбола Николаевской области обратилась к президенту ФФУ Андрею Павелко с просьбой пересмотреть санкции в отношении МФК «Николаев». Соответствующее обращение размещено на официальном сайте ФФНО.

В обращении отмечается, что «санкции наложены за поступки футболистов, тренеров и руководителей, которые уже не имеют никакого отношения к нынешнему составу игроков и руководства клуба».

«Поэтому мы считаем целесообразным пересмотреть решение КДК ФФУ с целью установления и наказания действительно виновных в позорных явлениях. А не наказывать тех, кто протянул руку помощи футбольному клубу «Николаев» в тяжелые времена, когда он находился на границе своего 95-летнего существования», – в частности, сказано в обращении.

 

54017, м. Миколаїв, вул. Московська,69/28

«Будинок футболу»

тел./факс (0512) 47-53-58,

e-mailffnikolaev@mail.ru

 

 

№140

від 10.12.2015 року

Президенту ФФУ Павелко А.В.

Шановний Андрію Васильовичу!

Федерація футболу Миколаївської області висловлює глибоке занепокоєння у зв’язку с рішеннями КДК ФФУ про винесення дисциплінарних санкцій на адресу Муніципального футбольного клубу «Миколаїв», який захищає честь Миколаївської області у першій лізі Чемпіонату України.

Особливу стурбованість викликають ті обставини, що санкції накладені за вчинки футболістів, тренерів та керівників, які вже не мають ніякого відношення до нинішнього складу гравців та керівництва клубу. Тому ми вбачаємо за доречне переглянути рішення КДК ФФУ – з метою встановлення та покарання дійсно винних у ганебних явищах. А не наказувати тих, хто протягнув руку допомоги футбольному клубу «Миколаїв» у скрутний час, коли він перебував на межі свого 95-річного існування.

На нашу думку, футбольне правосуддя оновленої та європейської України має бути виваженим та справедливим. Для цього нещодавно Верховною Радою прийнято Закон України «Про запобігання впливу корупційних правопорушень на результати офіційних спортивних змагань».

 

Сподіваємось, що КДК ФФУ перегляне своє рішення, допрацює справу та доведе її до логічного завершення. Скажемо разом «Ні!» корупції у футболі, на всіх рівнях – від дитячо-юнацького до професійного!

Від Виконкому

Федерації футболу

Миколаївської області.

голова Виконкому                                                                      М.Л.Єропунов

 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube