Доба війни на Миколаївщині: ворог нищить будинки та гаражі


05:4604.07.2022

За минулу добу в місті були 5 повітряних тривог. Станом на 3 липня вночі та кожного ранку тривають обстріли з боку військ Росії. Агресор продовжує завдавати ракетних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на Миколаївському напрямку з метою зниження наступальних спроможностей наших військ. Вранці повідомили про пожежу приватного житлового будинку у смт Первомайське Миколаївського району, яка вникла внаслідок ворожого обстрілку. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 85 кв.м. Завдяки оперативним діям вогнеборців від вогню врятовано автомобіль та гараж. Приблизно у той же час, рашисти денацифікували гаражний кооператив у цьому ж населеному пункті. Пожежу 7 гаражів вогнеборці приборкали на загальній площі 300 кв м. О 10:00 повідомили про пожежу на території Куцурубської територіальної громади Миколаївського району. Внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків загорілась господарча будівля.

Окупанти продовжують обстрілювати села громад, які знаходяться близько до лінії фронту. Це села Баштанського та Миколаївського районів. Руйнувань зазнали приватне підприємство, а також цивільні гаражі та житлові будинки.
Минулої доби на Миколаївщині поранення отримали 4 осіб. Усіх постраждалих доставлено до медичних закладів, вони отримують необхідну допомогу.Загалом станом на сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 259 громадян, які постраждали від атак окупантів на Миколаївську область. Ще 59 потерпілих отримали допомогу амбулаторно.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube