За добу на півдні знищено 70 окупантів та понад 60 одиниць техніки – ОК «Пвдень»


05:5315.06.2022

Противник в нашій операційній зоні продовжує ведення бойових дій шляхом контрбатарейної боротьби. Активних наступальних дій не веде, укріплює оборонні рубежі.

Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь» за добу 14 червня, передає Інше ТВ.

Окупаційні війська двічі намагалися нанести авіаційний удар. Вранці ворожий гелікоптер збито нашим підрозділом із переносного зенітно-ракетного комплексу, а вдень інший ворожий Мі-8 атакував річкову переправу, намагаючись обмежити наші підрозділи в маневрах.

У відповідь нашою авіацією нанесено 3 удари по скупченню живої сили та військової техніки рашистів на Херсонщині. Також нанесено ракетні удари по складах пального та району зосередження техніки, подавлено 2 командно-спостережних пункти противника.

Загалом за добу в результаті виконання вогневих задач нашими підрозділами завдано втрат ворогу в кількості 70 рашистів та понад 60 одиниць ворожої техніки, серед яких:

1 гелікоптер,

1 самохідна гармата «Піон»,

1 реактивна система залпового вогню «Град»,

3 гаубиці 152 мм,

19 одиниць броньованої,

33 автомобільної,

4 – інженерної техніки.

Також, знищено 2 склади боєприпасів.

Корабельне угруповання ворожого флоту в північно-західній частині Чорного моря в черговий раз переформатовано. 2 ракетних кораблі та 1 підводний човен, споряджені 20 крилатими ракетами, продовжують створювати загрозу ракетної атаки з моря, 1 великий десантний корабель декларує збереження намірів на десантну операцію.

Як повідомляло Інше ТВ, «Ворог починає розвідувати більше про Миколаїв, накопичує сили» — нардеп Роман Костенко (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube