Екс-віцепрезидент «Газпромбанку» доєднався до легіону «Свобода росії»


06:4712.06.2022

Уродженець України, колишній віцепрезидент Газпромбанку Ігор Волобуєв, який через війну виїхав з рф, доєднався до легіону «Свобода росії».

Про це пише «Бабель» з посиланням на телеграм-канал «Свобода росії».

Легіон «Свобода росії» — російський легіон Збройних сил України, який сформували в березні 2022 року з російських військових, які перейшли на український бік. До його складу також увійшли росіяни, а подекуди білоруси, які раніше не входили до таких формувань.

Ігор Волобуєв виїхав з росії 2 березня, після цього його звільнили з банку. До України він добирався через Туреччину, Латвію та Польщу, говорив про намір приєднатись до лав Територіальної оборони.

До березня 2022 року Ігор Волобуєв був віцепрезидентом Газпромбанку, а перед цим багато років керував пресслужбою «Газпрому». Саме через Газпромбанк Європа платить за російський газ, і саме в цьому банку мають відкриватися рахунки для сплати за газ в рублях.

Як повідомляло Інше ТВ, Дуже дивне інтерв’ю. Уродженець Охтирки віце-президент Газпромбанку розповів, як заводив Бойко до Міллера і що повернувся на Батьківщину, щоб залишитися



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube