В Херсонській області ВСУ знищили 3 польові склади боєприпасів, – ОК “Південь”


05:2909.06.2022

Поточна оперативна обстановка на півдні України: підсумок 08.06.2022. Вздовж лінії зіткнення обстановка на південному напрямку нашої оборони динамічна й напружена.

Противник продовжує ведення бойових дій на зайнятих рубежах оборони. Переважна тактика – артилерійсько-мінометні дуелі, але часом ворог виходить і на стрілецькі бої, намагаючись фізично відтиснути наші підрозділи з їх позицій. Але не маючи успіху – ретирується, полишаючи вбитих, поранених та пошкоджену техніку.

Для переконливої противаги армійською авіацією нанесено 2 удари по скупченню сил противника та по одному з його опорних пунктів на Херсонщині. Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами під час виконання вогневих завдань забезпечено втрати ворога у обсязі 30 рашистів, 2 одиниць броньованої та 4 – автомобільної техніки. Також в 3 різних населених пунктах Херсонської області знищено 3 польові склади боєприпасів.

В Чорному морі угруповання різнорідних сил чорноморського флоту рашистів, тримаючись на безпечній відстані від українського узбережжя, відпрацьовує навчання з бойової стійкості угруповання в умовах застосування проти нього протикорабельних ракет та авіації. В тому числі відпрацьовується застосування сухопутних зенітно-ракетних комплексів «Тор-М2», які ними встановлено на корабельно-катерному складі.

При цьому 3 надводних та 1 підводний носій ракетного озброєння перебуває в готовності до нанесення ракетних ударів. Отже, 28 «Калібрів» напоготові. Але не піддавайтеся паніці, за сигналами тривог дійте впевнено і виважено, дотримуйтесь норм та обмежень встановлених у закритих для відвідування районах, не наражайте себе на небезпеку на підготовлених до протидесантної оборони ділянках узбережжя, перевіряйте отриману інформацію, довіряйте тільки достовірним джерелам.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube