Гуманітарні корідори для іноземних суден від рф можут бути прикриттям для атаки на українські порти – ОК “Південь”


17:5927.05.2022

Обстановка на південному напрямку лишається напруженою.Ворог продовжує укріплення відступних рубежів. Попередні спроби підступу до наших позицій як на Херсонщині, так і на Миколаївщині зазнали тріскучого розгрому. Тож, окупанти розпочали підтягування резерву з Криму.

А в зворотному напрямку загарбники продовжують вивозити сільськогосподарську продукцію з Херсонщини до Криму.

В Миколаївській області напередодні ввечері відбулись обстріли Куцурубської та Широківської громад. Також над акваторією Очакова працювали підрозділи протиповітряної оборони. Постраждалих, за попередньою інформацією, немає.

В Херсонській області окупанти продовжують обстрілювати тимчасово захоплені населені пункти та заявляти місцевим жителям, що це роблять ЗСУ. Стабільно важкою є ситуація у громадах, які межують із сусідніми областями. Окупанти не випускають місцевих жителів, які намагаються евакуюватися, натомість своїми варварськими вчинками та злочинними діями погіршують екологічну та безпекову ситуацію в регіоні.

На Каховській ГЕС вже створено передумови для затоплення кількох населених пунктів. Адже підтоплення Каховки вже почалося. А нестабільна робота ГЕС може спровокувати стихійне лихо навколо Каховського водосховища, в якому міститься орієнтовно 18 кубічних кілометрів води.

На морі рашистське міноборони імітує бурну діяльність з організації так званих гуманітарних коридорів для виведення цивільних іноземних суден з українських портів.

При цьому ту саму контртерористичну операцію, що проголосили рашисти в українському територіальному морі на початку березня, вони так і не завершили досі. Мінування моря також лишається відкритим питанням.Тож, намагання зіграти на гуманності, насправді може бути нічим іншим як можливістю наблизитися до українського берегу під прикриттям цивільних суден, а потім вибудувати військовим кораблям з них щит від українських засобів ураження.

Довіри країні і армії, де не дотримуються законів і правил війни не товарищують із здоровим глуздом немає.Перебування ракетних кораблів в морі, готовність стратегічної авіації та застосування берегових ракетних комплексів з Криму залишає вірогідність ракетних ударів на високому рівні



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube