Важка ситуація на окупованій Херсонщині: ворог обстрілює населені пункти, гинуть люди, не вистачає товарів першої необхідності – ОК «Південь»


16:5923.05.2022

Протягом ночі наші підрозділи на Херсонщині та Миколаївщині продовжували боронити зайняті позиції.

А ворог продовжує укріплення для себе, в тому числі, запасних відступних рубіжів. Активних дій не веде, здійснює дистанційні обстріли наших позицій та населених пунктів з артилерійсько-мінометного озброєння.

Така оперативна обстановка на півдні на 23 травня, повідомляють в Оперативному командуванні «Південь», передає Інше ТВ.

Зокрема, повідомляється, що на Херсонщині важка ситуація. Деякі села у критичному стані: пошкоджено кожне подвір’я, є ранені та загиблі. У Білозерці через обстріл касетними снарядами зруйновано 10 будинків, загинули 3 людей, є поранені, обставини уточнюються.

В Бреславському і Каховіському районах ситуація також напружена. Окупанти силою утримують людей, не даючи можливості евакуюватися, а на в’їзд в область не допускають гуманітарні вантажі, крім кримського напряму. Втім, звідти допомоги вкрай замало. Не вистачає ліків, засобів гігієни, інших товарів першої необхідності.

Як повідомляло Інше ТВ, Наслідки вечірнього обстрілу Миколаєва: пошкоджено цивільні будинки, поранено та вбито домашніх тварин (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube