Майже 85-річному американському актору Моргану Фрімену довічно заборонили в’їзд до росії. Хто ще потрапив під такі «страшні» санкції?


22:3221.05.2022

Президенту США Джо Байдену та його сину Гантеру, американському актору Моргану Фрімену і творцю Facebook Марку Цукербергу довічно заборонили в’їзд до росії.

Про це повідомляє «ТСН».

Відповідна інформація з’явилася на сайті Міністерства закордонних справ РФ. Зазначається, що Фрімен потрапив у немилість росіян після свого відеозвернення, датованого 2017 роком. У ньому актор від імені громадської організації “Комітет на підтримку розслідування Росії” звинуватив РФ у змові проти США та демократій у всьому світі.

Окрім Фрімена, у чорному списку довічно опинилися президент США Джо Байден та його син Гантер, творець Facebook Марк Цукерберг та ще 963 особи – здебільшого політики, журналісти та інші.

У заяві МЗС росії йдеться, що це “заходів у відповідь на антиросійські санкції, які постійно вводяться США”.

“Російські контрсанкції носять вимушений характер і націлені на те, щоб змусити правлячий американський режим, який намагається нав’язати решті світу неоколоніальний “світопорядок, заснований на правилах”, змінити свою поведінку, визнавши нові геополітичні реалії”, – написано у заяві Міністерства закордонних справ рф.

Як повідомляло Інше ТВ, У «Іскандері», «Калібру» та іншому озброєнні РФ знайдені компоненти виробництва країн НАТО. Чи можно цьому запобігти?



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube