Миколаївщину обстрілюють реактивними системами залпового вогню «Смерч», – ОК “Південь” (ВІДЕО)


06:0220.05.2022

На Херсонщині ворог продовжує провокативний обстріл ними ж окупованих населених пунктів. Розвертаючи озброєння з імітацією напрямку вогню з боку Збройних Сил України, рашисти ще й застосовують обладнання протиповітряної оборони, збивають свої ж ракети і видають це за обстріл цивільного населення силами ЗСУ.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Тим часом, Миколаївщину обстрілюють реактивними системами залпового вогню «Смерч». Ворог продовжує руйнування самого Миколаєва, його інфраструктури і виробничих спроможностей.

Нашими підрозділами ракетно-артилерійського озброєння у взаємодії з авіацією виконано 91 вогньове завдання. Внаслідок чого знищено черговий склад боєприпасів на Херсонщині, 2 танки Т-72, самохідну артустановку та гаубіцу, 2 реактивні системи залпового вогню «Град» та зенітно-ракетний комплекс “ТОР”, броньовану та автотехніку. Ще на 40 рашистів скорочено чисельність ворожих сил.

На Одещині продовжуються контрдиверсійні заходи, а також протидія псевдомінерству. Правоохоронцями затримано жителя Миколаївщини, який напередодні поширив неправдиву інформацію про підготовку вибуху в одному з парків та кількох адмінбудівлях Одеси.

Обстановка на кордоні з невизнаним Придністров’ям стабільно контрольована силами оборони.

Корабельні угруповання в Чорному морі продовжує тримати під загрозою ракетних ударів як південь України, так і інші регіони. Не виключено застосування і ракетних комплексів із Криму та стратегічної авіації.

Дотримуйтесь норм та правил безпеки, не нехтуйте попередженням про повітряну тривогу, ретельно перевіряйте інформацію, щоб не ставати жертвами фейкових вкидів, не поширюйте інформацію, що може зорієнтувати ворога в його діях. Залиште рашистам можливість втратити всіго шанси на успіх.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube