Дивись, світ: полк «Азов» показав поранених захисників Маріуполя у підземеллях «Азовсталі» (ФОТО)


17:3910.05.2022

Захисники Маріуполя, які боронять «Азовсталь», закликають ООН та Червоний Хрест показати свою гуманність і підтвердити засади діяльності, врятувавши поранених людей, які вже не є комбатантами.

Фото та заклик опубліковані на телеграм-каналі «Азов-Маріуполь», передає Інше ТВ.

«Увесь цивілізований світ має бачити умови, в яких перебувають поранені, скалічені захисники Маріуполя, і діяти!

В повній антисанітарії, з відкритими ранами, перев’язаними не стерильними залишками бинтів, без необхідних медикаментів і навіть харчування.

Ми закликаємо ООН та Червоний Хрест показати свою гуманність та підтвердити основні засади, на яких вас створено, врятувавши поранених людей, що вже не є комбатантами.

Військовослужбовці, яких ви бачите на фото і ще сотні на заводі “Азовсталь” – з тяжкими пораненнями ціною власного здоров’я захищали Україну та увесь цивілізований світ. Невже тепер Україна і світова спільнота не здатні захистити та подбати про них?

Ми вимагаємо негайної евакуації поранених військовослужбовців до контрольованих Україною територій, де їм нададуть допомогу та забезпечать належний догляд», – кажуть у полку «Азов».

Як повідомляло Інше ТВ, російські загарбники продовжують штурмувати і бомбити «Азовсталь» — у полку «Азов» розповіли, як минув вчорашній день



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube