Піротехнікам Миколаївщини розміновувати область допомагають одесити. Зведення надзвичайних подій за добу


08:2206.05.2022

Оперативна інформація станом на 08:00 6 травня.

О 15:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Daewoo Nexia по вул. Миколаївська смт Єланець Єланецької селищної ради Вознесенського району. На місце направлено відділення 15 державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Вогнеборці ліквідували пожежу о 15:20 на площі 7 кв. м, її причина встановлюється.
Рятувальники 23 державної пожежно-рятувальної частини 5 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували пожежу у приміщені на другому поверсі двоповерхової будівлі на вул. Театральній м. Первомайська Первомайської об’єднаної територіальної громади. Пожежу на площі 30 кв. м ліквідовано, її спричинило коротке замикання електропроводки;
Внаслідок ворожого обстрілу 5 травня виникла пожежа хвойного настилу та лісових насаджень в Балабанівському лісовому урочищі. Вогнеборці 5 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували пожежу на площі 1 га о 17:41.

Чотири піротехнічні розрахунки Головних управлінь ДСНС України у Миколаївській та Одеській областей продовжують роботи по розмінуванню нашого регіону. Протягом 5 травня піротехніки відпрацювали 82 звернення та вилучили 55 боєприпасів.

У зв’язку із ситуацією, що склалася із водопостачанням, у кожному районі міста, на фасадах 2, 3, 4, 5 державних пожежно-рятувальних частин та аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, співробітники ДСНС щоденно роздають технічну воду містянам для побутових потреб. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube