ВСУ забезпечили контроль території 4 населених пунктів поблизу адмінмежи Миколаївщини і Херсонщини (ВІДЕО)


05:4704.05.2022

Протягом доби на Херсонському й Миколаївському напрямку противник продовжував інженерне удосконалення своїх позицій, активних наступальних дій не вів, але здійснював обстріли артилерією та броньованою технікою.

 Відучора в місті Токмак на Запоріжжі окупанти розпочали масовий пошив та переодягання своїх військовослужбовців у однострій Збройних Сил України. Не виключено здійснення провокативних дій такими «вирядженими» підрозділами з метою компрометування українських військових на окупованих територіях та нападами ДРГ на лінії зіткнення.

 Тим часом діями наших мобільних протитанкових груп забезпечено контроль території 4 населених пунктів поблизу адмінмежи Миколаївщини і Херсонщини.

 Загальні ворожі втрати за добу склали 47 рашистів та 15 одиниць техніки, серед яких 2 безпілотники-розвідники, радіолокаційна станція та дизель-генератор, 2 зенітно-ракетних комплекси та 8 одиниць автомобільної техніки. Також знищено 7 складів, колонна противника з боєприпасами та пально-мастильними матеріалами.

 Ввечері ворогом здійснено черговий ракетний удар по кільком регіонам України, на півдні, зокрема по Одещині і Кіровоградщині.

 Двома випущеними з Каспійського напрямку ракетами влучено по залізничній інфраструктурі Кіровоградщини, на жаль є загиблі та поранені. Ще три ракети, спрямовані на Одещину, збиті силами ППО. Повторно атакуючи Одещину, ворог вдарив ще 2 ракетами по об’єктах інфраструктури регіону. На щастя, постраждалих нема.

 Корабельне угруповання чорноморського флоту рашистів перебуває у готовності нанесення ракетних ударів по території України.

 Не наражайте себе на небезпеку, дотримуйтесь алгоритму дій при повітряній тривозі, не наближайтеся до підозрілих предметів та зон обмеженого доступу на узбережжі і в прикордонні, довіряйте тільки офіційним достовірним джерелам інформації, вірте в сили оборони й нашу спільну Перемогу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube