Мама Ілона Маска через родину миколаївців Тимошиних передала Starlink, який вже поїхав до польового госпіталю на «нульові позиції» (ФОТО)


12:1215.04.2022

Повний комплект терміналу Starlink для доступу в інтернет відправився до польового військового госпіталю на «нульові позиції».

Про це на своєму телеграм-каналі повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, передає Інше ТВ.

Такий важливий вантаж на «нульові позиції» доставить артист та бієць ЗСУ Коля Серга, який вчора завітав до Гуманітарного штабу Миколаївщини (БФ «Світлі справи»), щоб підняти нашим волонтерам бойовий дух.

«Цей комплект Starlink особливий, бо його особисто передала до Миколаєва мама Ілона Маска Мей Маск через добрих друзів і членів нашого фонду – родину Тимошиних.

Історія з нашим Starlink показова ще й тим, що вона підтверджує «теорію шести рукостискань». Мей Маск, вирішивши допомогти, звернулася до своїх знайомих з Миколаєва – братів-близнюків Дмитра та Вадима Тимошиних. Вони, в свою чергу, через свого батька, одного з членів команди, Володимира, передали термінал до Гумштабу Миколаївщини. Звідки він відправився до польового військового госпіталю «на передок»», – повідомила Ганна Замазєєва.

Як повідомляло Інше ТВ, Українським лікарням передали 590 станцій StarLink



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube