«Без паніки» – Зеленський звернувся до українців стосовно вторгнення Росії (ВІДЕО)


20:5819.01.2022

Звернення опубліковано на фейсбук-сторінці Президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє Інше ТВ.

У своєму зверненні він говорить про те, що українцям притаманні сміливість та рішучість – вони здатні на героїчні вчинки. «Але інколи ми, нажаль, так само швидко, без сумніву і на емоціях можемо робити дурниці», – каже Зеленський.

«Зараз всі новини та інформаційний простір сповнені схожими повідомленнями про війну з Росією, про те, що вторгнення може початись прямо завтра, будь-якої миті, і це вже точно, і воно відрізняється від того «точно», яке було місяць тому, і «точно» минулого року. А ще «точно» те, що ми, нібито, не готові, але начебто нас не залишать самих, всі у світі нас підтримують, але всі в Україні будуть мобілізовані, хоча все це ще не точно… Все це об’єднує одна річ, одне питання: а в чому, власне, новина?», – говорить Президент.

Він нагадує, що загроза війни з’явилися не зараз, і вторгнення почалося у 2014 році. Все це робиться для того, щоб послабити Україну. Володимир Зеленський впевнений, що всім нам потрібно видихнути, заспокоїтися, а ЗМІ – бути засобами масової інформації, а не масової істерії, і в гонитві за хайпом не допомагати ворогу.

 «Україна не хоче війни, але Україна повинна завжди бути готовою до неї. Не боїться, бо захищає свою землю. Не здасться, бо це наша земля, тікати нікуди. І це не новина. Україна постійно посилює свої оборонні можливості. У нас сильна, смілива, готова кожного дня до всього армія. І це не новина», – сказав Зеленський.

«Зберігати спокій, холодну голову, впевненість у своїх силах, у своїй армії, у нашій Україні. Не накручувати самих себе, на все реагувати мудро, не емоційно, головою – не серцем. Не кричати «Все пропало!», а знати, що все під контролем, і все іде по плану. Не думати тривожно і постійно, що ж буде завтра, що ж буде в майбутньому, а знати», – сказав Зеленський.

Як повідомляло Інше ТВ, Не тільки теоретично. У Росії розробляють сценарії нападу на Україну, – CNN.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube