На Миколаївщині триває п’ятий етап щеплення. Вакцин у достатній кількості (ФОТО)


15:5903.08.2021

Вчора, 2 серпня, заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Ігор Кузьмін разом із виконувачем обов’язків начальника управління охорони здоров’я Миколаївської обласної державної адміністрації Олегом Бабіним та Іриною Шамрай, начальницею управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради проінспектували роботу трьох Центрів масової вакцинації: – КНП ММР ЦПМСД №2, КНП ММР ЦПМСД №3, КНП ММР ЦПМСД №6.

В ході поїздки вони звертали увагу на організацію процесу щеплення, забезпечення Центрів сировиною для імунізації, дотримання холодового режиму тощо.

Заступник голови облдержадміністрації та керівники медичної галузі міста та області пересвідчились, що в кожному з вищеперерахованих закладів вакцин у достатній кількості, витримано протоколи зберігання матеріалу для імунізації. Відповідно до вимог організовано місця для перебування пацієнтів після щеплення.

Враховуючи високий рівень готовності Центрів масової вакцинації надавати відповідні послуги громадянам, Ігор Кузьмін вкотре запрошує всіх охочих пройти щеплення. Адже тільки вакцинація дасть можливість запобігти значному зростанню захворюваності та важкому перебігу коронавірусної хвороби, необхідності підвищення санітарних обмежень у разі загострення ситуації, підкреслює заступник голови облдержадміністрації Ігор Кузьмін.

Нагадаємо, на Миколаївщині розгорнуто додатково роботу 16 центрів масової вакцинації. Паралельно з ними здійснюють свою діяльність й пункти щеплення.

При цьому Центри вакцинації приймають громадян протягом семи днів на тиждень з 9.00 до 15.00 години. Своєю чергою пункти щеплення здійснюють діяльність щоденно з 8.00 до 17.00.Додамо, що в області працює 108 пунктів щеплення та 24 мобільні бригади. Протягом останнього місяця безпосередньо у Миколаєві та містах обласного підпорядкування запрацювали центри вакцинації, які надають послуги населенню навіть у вихідні дні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube