«Велике будівництво»: У Миколаєві реконструюють спортивний зал МОК КДЮСШ (ФОТО)


09:3814.08.2020

В Україні продовжується реалізація національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», в рамках якої проводяться масштабні ремонтні роботи на соціально важливих об’єктах та автомобільних дорогах.

За словами Президента України Володимира Зеленського цього року розпочато реалізацію амбітного проєкту «Велике будівництво» та це тільки початок масштабної розбудови інфраструктури України.

На Миколаївщині активно продовжуються роботи з капітального ремонту спортивного залу Миколаївської обласної комунальної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Зокрема, вже здійснено:

  • демонтаж покрівельного покриття вхідного тамбура, зовнішніх стін та перегородок з багатошарових панелей заводської готовності;
  • розбирання цегляних перегородок, піддонів душових, умивальників;
  • монтаж сходів;
  • монтаж покрівельного покриття з багатошарових панелей;
  • улаштування перекриття по стальних балках i монолітних ділянок при збірному залізобетонному перекриттю;
  • улаштування армованих глухих цегляних перегородок;

Також було проведено вогнезахисну обробку, що містить у собі покриття поверхні конструкції вогнезахисною фарбою, яка при вогненебезпечній температурі перетворюється в особливу неспалену піну, та не дає вогню зруйнувати конструкцію і в той же час поширитися далі.

Крім того, буде замінено існуючі вікна на нові металопластикові. З’явиться нова система пожежної безпеки, нове електронне табло з системою озвучення, нова система опалення та енергозберігаюче освітлення.

Зазначимо, що проєктом реконструкції об’єкту передбачено будівництво нового сучасного спортивного залу з сертифікованим синтетичним покриттям у якому можливо буде проведення змагань різних рівнів.

Реалізація проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на Миколаївщині знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації Олександра Стадніка.

«Велике будівництво»: У Миколаєві реконструюють спортивний зал МОК КДЮСШ (ФОТО) 1

«Велике будівництво»: У Миколаєві реконструюють спортивний зал МОК КДЮСШ (ФОТО) 3

«Велике будівництво»: У Миколаєві реконструюють спортивний зал МОК КДЮСШ (ФОТО) 5



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube