“Вы – временные люди”. Реакция Вадатурского на заявление Тищенко-Негулевского


17:5606.05.2020

Как мы уже сообщали, сегодня нардеп от Слуги народа Тищенко опубликовал видео, в котором он вместе с нардепом от Николаевщины Негулевским обвиняет “НИБУЛОН” в монополизме и “заносе денег” “во все международные ассоциации и во все фракции”.

Это видео вызвало протестную реакцию у николаевцев, а генеральный директор “НИБУЛОНа” Алексей Вадатурский отреагировал на это так:

“Яка моя перша реакція на побачене? Мені прикро, що я живу з цими людьми в одній країні, що закони в нашій країні приймають такі народні депутати, що такі «хазяї» життя прагнуть пошити нас у дурні…

Я бачу нездорову і неадекватну реакцію на мою багаторічну принципову позицію у боротьбі за розвиток українського суднобудування і судноплавства. Реакцію без будь-якого розуміння роботи галузі, економіки взагалі.

Я хочу звернутися до Офіс Президента України, до голови Верховна Рада України Дмитро Разумков, до Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України з проханням дати належну оцінку діям цих народних депутатів. Це просто ганьба для владної команди і для України.

Зрозумійте, що ви не мене цим принижуєте. Ви себе цим принижуєте. І як після такого ви можете називатися владою? Ви нічого не знаєте про реальні проблеми судноплавної і суднобудівної галузей. Ви не знаєте про історію діяльності нашої компанії. Почитайте принаймні мої останні публікації з критикою проєкту закону «Про внутрішній водний транспорт» 1182-1-д. Ви виступаєте за те, щоб в нашій країні працювали брудні схеми, була узаконена контрабанда та скидання нечистот. А я борюся за Україну і за її майбутнє. Ви – тимчасові люди. Тож який би закон ви б не прийняли, «НІБУЛОН» був, є і буде. Ми продовжимо будувати бізнес в Україні чесно.

Сьогодні, коли в Україні біда, коли всі згуртувалися у боротьбі з епідемією, а вас ловлять на порушенні карантину, я роблю висновок: у вас немає ні совісті, ні честі. Тому переконаний, все, що пишуть у коментарях під цим відео звичайні люди – не далеко від правди.

Тож зараз я готую матеріали до суду. А за кілька днів я опублікую на на своїй сторінці звіт про колосальну роботу, що була зроблена мною для боротьби з коронавірусом. А що зробили, сидячі в ресторані, ви?”, – написал Алексей Вадатурский на своей странице в Фейсбуке.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube