Поліція офіційно: стан 21-річного підозрюваного в смертельному ДТП в Миколаєві не дозволяє йому обходитись без медичної допомоги стаціонарно


19:5312.12.2019

Відділ комунікації поліції Миколаївської області на своєму сайті опублікував інформацію щодо стану 21-річного підозрюваного в смертельному ДТП в Миколаєві.

“У зв’язку із запитом засобів масової інформації та громадськості з приводу того, чому заарештований судом підозрюваний у скоєнні 7 грудня ДТП водій автомобілю «Lexus» знаходиться у медичному закладі, а не у слідчому ізоляторі, повідомляємо наступне:


Щоденно слідчі Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області офіційно звертаються до лікарів міської лікарні №1 та з’ясовують інформацію, в якому стані знаходиться підозрюваний та коли його стан буде стабілізований, аби затриманий міг перебувати у слідчому ізоляторі. Наразі за інформацією лікарів стан 21-річного підозрюваного не дозволяє йому обходитись без медичної допомоги стаціонарно.


У зв’язку з цим співробітники поліції продовжують цілодобово забезпечувати конвой затриманому у медичному закладі, аби забезпечити його безпеку та контролювати його місцеперебування.
Також нагадуємо, що представникам громадськості було запропоновано надати потерпілим сторонам адвокатів, яким вони довіряють, аби ті, як сторона процесу, могли б знайомитись з матеріалами розслідування, клопотати про призначення додаткових експертиз або оскаржувати дії у встановленому законом порядку.
А також поліція закликає громадян діяти виключно в межах, дозволених законом, а також нагадуємо про адміністративну та кримінальну відповідальність у разі порушення правил громадської безпеки за законів України.”

Читайте: В Николаеве таксисты пикетировали управление патрульной полиции из-за конфликта на автопробеге памяти их погибшего коллеги



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube