Егор Соболев – Порошенко: “Когда к тебе приезжает Автомайдан, следующая остановка – Ростов”


18:1331.10.2015

Как мы уже сообщали, сегодня Автомайдан пикетировал дом Президента Петра Порошенко с требованием отправить в отставку генпрокурора Шокина. Порошенко в это в время не было дома – как сообщил его пресс-секретарь Цеголко, он встречался с освобожденными из плена бойцами ВСУ. О том, как проходила эта акция протеста, рассказал на своей странице в Фейсбуке народный депутат Егор Соболев.

“Про сьогоднішню поїздку з Автомайданом до маєтку Президента. Спочатку про сумне. За кілометр до воріт нас зустріли якісь юнаки з плакатами про підвищення зарплат і почали лягати під колеса. Коли ми з огидою їх обійшли, дорогу перегородили маршруткою. Всередині виявилися військові, які представилися “Миротворцем”.

В мене запитання до організаторів цієї провокації. Ви хотіли, щоб добровольці, які приєдналися до Автомайдану, пролили кров добровольців, яких ви виставили захищати президентський маєток?

У вас не вийшло. Ми домовилися з командиром і маршрутку переставили так, щоб вона не заважала проїзду.

У воріт нас чекав ще один “антимітинг”. За що саме його учасники пояснити не змогли і взагалі швидко зникли.

З президентського маєтку до Автомайдану так ніхто і не вийшов. Зате прийшли селяни з Козина, щоб сказати, що підтримують нас.

Це вже про добре. Я сьогодні бачив очі людей, як на Євромайдані. І я хочу ще раз попросити Президента, Прем’єра, багатьох колег по Парламенту зрозуміти одну важливу річ. Цьому суспільству можна допомогти зробити гарну державу, але йому неможливо завадити.

Утримати на посадах Шокіна, Охендовського, Бауліна та інших слуг клептократії нікому не вдасться. Арешти тих, хто виступає проти такого “утримання”, лише прискорять кінець всіх бажаючих стати новим Януковичем.

Я прошу Петра Порошенка усвідомити: коли до тебе приїжджає Автомайдан, наступна зупинка – Ростов”, – написал нардеп.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube