Напередодні Дня будівельника Почесний президент Миколаївського морського порту Василь Капацина привітав колективи будівельних компаній із святом


14:5629.07.2015

У 2004 році, коли я очолив підприємство, порт  перевантажував 4 мільйона вантажів та мав 5 мільйонів гривень  чистого прибутку. Вже через 2 роки ми мали 7 мільйонів  вантажів та 50 мільйонів гривень прибутку.  З тих пір кожного наступного року Миколаївський порт ставить рекорд з переробки вантажів . Вважаю, що мені і моїй команді вдалося створити вражаючий приклад сприятливого інвестиційного клімату в місті Миколаїв та порту зокрема. Варто зазначити, що протягом 10 останніх років нашими партнерами, міжнародними компаніями, було вкладено понад 450 мільйонів у.о. прямих інвестицій. Збудовані і продовжують будуватися найсучасніші перевантажувальні та виробничі комплекси. Серед наших партнерів-інвесторів такі відомі імена, як «BUNGE», Noble Agri, Arcelor Mittal, Everi. Нашій команді разом із партнерами вдалося створити перший в Україні промисловий кластер.

Зараз хочу відмітити, що весь цей величезний обсяг  будівельних робіт виконується нашими шановними будівельниками. Більше сотні підрядних організацій здіяні в реалізації будівництв. Це професійні працівники з усіх куточків нашої країни, але переважна більшість з них – це наші земляки, миколаївці, які кожного дня виконують надскладні роботи. В спеку і в мороз, навіть в ночі ці героїчні люди владають свої сили, знання в розвиток нашого рідного міста. Для мене завжди було пріорітитетним  залучення місцевих підрядників, щоб кошти інвесторів залишались в Миколаєві. Важко навіть уявити обсяг робіт, які виконуються. Варто лише зазначити, що кожного дня на площадки виходить 550-600 працівників, задіяно близько 70 механізмів. При цьому забезпечується безперервний перевантажувальний процес. Упевнений, сьогодні Миколаївський порт – це найбільший будівельний майданчик області, це найбільщі в області інвестиції, найсучайшніші в транспортній та харчопереробній галузях об’єкти.

Вітаю усіх працівників будівельної індустрії із професійним святом! Бажаю вашим колективам жаги до роботи, здоров’я сім’ям, безпеки на виробництві! Разом розбудовуємо нашу рідну землю, наш рідний край!

Василь Капацина



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube