Правый сектор объяснил, почему он облил зеленкой Попова. Но кое-что осталось за кадром


19:5028.07.2015

Как мы сообщали, сегодня и.о. начальника администрации Николаевского морского порта Александра Попова активисты Правого сектора облили зеленкой. Этим заинтересовалась милиция, которая задержала и опросила хулиганов. Однако, как объяснил лидер Николаевского Правого сектора Михаил Борсук, повлиять на Попова правых радикалов попросили работники порта. Вот как М.Борсук объясняет сегодняшнее событие.

“Для початку повернемося на момент приїзду Міністра Інфраструктури Пивоварського А. М., коли ми з Побратимами 18-го ОЗБАТу ДУК “ПС” приїхали щоб задати ряд питань, які ми підготували. Під час живої дискусії між працівниками порту та міністром, практично усі питання тим чи іншим чином мали схожість з нашими, тому спілкування з Пивоварським мало характер тезисного інформування відносно його команди яка тягне донизу міністра.

20150728_075824 119 20150728_075824 070 20150728_075824 071

Нещодавно до нас звернулись працівники порту із скаргою на дії Олександра Попова, якого було призначено на посаду в.о. начальника Миколаївського Морського Торгівельного Порту. Раніше представники профспілок намагались оскаржити в суді це призначення, але поки що безрезультатно. Професіонали, які роками працюють у найбільшому порту Миколаївщини, були у відчаї, саме тому вони звернулись до “Правого Сектору” із проханням про допомогу та захист.
Як нам стало відомо, Олександр Попов, виконуючий обов’язки керівника державного підприємства, яке має стратегічне значення для усієї України, не тільки не є компетентним у сфері морського транспорту та торгівлі, але й цілеспрямовано блокує розвиток порту. Більш того, Попов почав репресії щодо незадоволених його керівництвом працівників. Люди, які звернулись до “Правого Сектору” із проханням їх захистити розповіли, що Попов чинить тиск на співробітників порту, принижує їх та погрожує звільненням.
Сьогодні нашими активістами було проведено попереджувальну акцію, облито Попова зеленкою, із метою привернути увагу громадськості та Міністерства Інфраструктури України на чолі з Андрієм Пивоварським до існуючих проблем та продемонструвати Попову, що ми пильно слідкуємо за його діяльністю, та не дозволимо знущатись з портовиків, які багато років працюють задля економічного розвитку регіону та країни.

Зі свого боку ми доведемо Попову, що його підхід та відношення до Портовиків помилкове, і що він повинен публічно вибачитись за таке ставлення до працівників”.

Орфография и пунктуация первоисточника сохранена, как и неточности в определениях.

Напомним: с 23 июля в Николаевском окружном административном суде начало слушаться дело по иску профсоюзов Никморпорта к Мининфраструктуры Украины о признании противоправным и отмене приказа Мининфраструктуры Украины от 27 мая 2015 года о назначении Александра Попова исполняющим обязанности руководителя администрации Николаевского морского порта.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube