Николаевская организация ВО «Патриот» требует от руководства Укрзализныци наказать начальника поезда №375/376 «Херсон-Харьков»


22:0212.07.2015

Как уже сообщало «Інше ТВ», вечером 10 июля на железнодорожном вокзале «Николаев» начальник поезда №375/376 «Херсон-Харьков» Александр Баранов не просто отказался взять в поезд бойцов АТО, но сделал это по-хамски, унижая достоинство наших защитников. Члены Николаевской организации ОО «Всеукраинское объединение «Патриот» опубликовали в сети Фейсбук Открытое письмо к руководству Укрзализныци, в котором потребовали наказания за публично нанесенное оскорбление начальником поезда «Херсон-Харьков».

 

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО КЕРІВНИЦТВА УКРЗАЛІЗНИЦІ З ПРИВОДУ ХАМСЬКОГО СТАВЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ УКРЗАЛІЗНИЦІ ДО БІЙЦІВ АТО

В.о. генерального директора Укрзалізниці
Завгородньому Олександру Вікторовичу
членів Миколаївського осередку
ГО «Всеукраїнського об’єднання
«Патріот»

Укрзалізниця є державним підприємством – монополістом у сфері залізничних перевезень. Отже, отримує прибутки саме в Україні. Працівники Укрзалізниці, як і усі українці, повинні прагнути миру в державі, де вони живуть і працюють. А в державі зараз біда – триває війна на Донбасі: кожного дня гинуть люди, діти лишаються сиротами, сім’ї втрачають годувальників. Усі свідомі українці докладають усіх зусиль, щоб повернути мир в Україну і припинити кровопролиття. Та найбільший тягар зараз покладено на плечі наших українських воїнів. Щодня, ризикуючи життям і здоров’ям, вони виконують свій військовий обов’язок, захищаючи наше мирне життя в тому числі діяльність Укрзалізниці.

Нас, громадян м. Миколаєва, неймовірно обурила поведінка, одного з працівників Південно-західної залізниці, начальника потяга № 375/376 Херсон-Харків Баранова Олександра Вікторовича.

10.07.2015 на залізничній станції Миколаїв троє військовослужбовців Збройних Сил України в супроводі чергового по вокзалу, коменданта та групи волонтерів через відсутність квитків звернулися до нього з проханням дозволити проїхати до ст. Кривий ріг. При цьому пред’явили передбачений у таких випадках акт за підписом військового коменданта. Усі бійці поводилися чемно і культурно. На відеореєстраторі станції це чітко видно.

Але начальник потяга Баранов О.В. відмовив. Нас обурив не сам факт відмови, а те, в якій формі він це зробив. Досить емоційно та голосно, як для публічного місця та в момент виконання службових обов’язків, у присутності проводжаючих, він зневажливо висловлювався, принижуючи гідність бійців: “мне все равно, что это военные”, “меня не волнует, куда они едут”, “я их туда не посылал”, “ну и что с того, что они погибнут”.
Ми вважаємо, що такі особи, як Баранов О.В., своїми діями підривають моральний дух бійців Армії України, зневажають позицію Президента про те, що бійці АТО – це герої, робить марними зусилля волонтерів та дискредитують Укрзалізницю як державну установу.

Враховуючи зазначене, вимагаємо покарання за публічну образу та приниження гідності з боку начальника потяга № 375/376 Херсон-Харків Баранова О.В. під час виконання службових обов’язків.

Члени Миколаївського осередку
ГО «Всеукраїнського об’єднання «Патріот»:
Смоленський Костянтин
Клименко Ірина
Поліщук Тетяна
Вербицька Ольга



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube