Правый сектор – о запланированном гей-параде в Киеве: “Содомистского шабаша не допустим”


08:1902.06.2015

Свое отношение к запланированному на 6 июня в Киеве гей-параду, Правый сектор выразил на своей официальной интернет-странице. В сообщении сказано:

На Інтернет-ресурсах, що належать різним дегенеративним середовищам, з’явилися повідомлення, що так звані «ЛГБТ-активісти» на початку червня 2015 року планують провести у Києві низку заходів, спрямованих на виправдання, легітимізацію і пропаганду гомосексуалізму та інших статевих збочень. Зокрема, 6 червня вони планують провести «гей-парад» («Марш рівності»).
Ми, бійці 13-го ЗБ ДУК ПС, разом із іншими націоналістами зробимо все від нас залежне, щоб не допустити у Києві цього содомітського шабашу.
ДУК був створений для збройного захисту від московської агресії. Проте, окрім фронту на сході, ми маємо фронт всередині країни. На цьому фронті ми боремося як проти московської агентури, так і проти низки суспільно шкідливих явищ – наркоторгівлі, нелегального грального бізнесу, корупції. Не є винятком і пропаганда статевих збочень, які необхідно лікувати, а не популяризувати.
Ми чудово усвідомлюємо, що так звана «боротьба за права ЛГБТ» – це виразно політичне явище, котре випливає з ідеології радикального лібералізму. «ЛГБТ-активісти» прагнуть не просто назвати хворобу нормою, але й зруйнувати будь-які традиційні уявлення про людину.
Націоналісти з різних організацій та рухів кожного року успішно протидіють діяльності содомітських організацій. Лише у 2013 році з подачі Януковича і за сприяння великої кількості міліції (зокрема «Беркуту») педерастам вдалося провести свій нечисельний «гей-парад».
Можливо, збоченці сподіваються, що їм вдасться провести свій шабаш цього року з огляду на те, що основні ресурси націоналістів ідуть на війну. Проте вони помиляються: попри війну, у Києві достатньо патріотів, здатних зупинити біснування дегенератів.
Націоналісти будуть самостійно протидіяти ліберальним екстремістам доти, доки ми не здобудемо державу, яка дбатиме про суспільну мораль і боротиметься проти хворобливих явищ!
Закликаємо наших побратимів із полку «Азов», а також правих добровольців із інших формувань активно долучитися до захисту честі нашої столиці!”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube