У Березанському районі підприємець, що балотувався від «Партії політики Путіна», незаконно ремонтує дамбу


14:5331.05.2015

Україну можна знищувати по-різному, одні отримали доручення Путіна шляхом диверсій та збройних нападів, другі – підривом економіки, треті – розкраданням багатств, четверті – знищення українського генофонду. Але є такі, що роблять все можливе для знищення природних багатств, тобто надр.
Тому не має нічого дивного, що 30 травня, у вихідний день напередодні Трійці, при підтримці антинародних чиновників група невідомих осіб у суворій таємниці розпочала роботу по розкраданню надр у мальовничій місцевості на березі Березанського лиману біля с. Андрієво-Зорине. Для цього була задіяна необхідна техніка зарубіжного виробництва – екскаватор та два КАМАЗи. Для цих цілей було незаконно порушено шар надр, створено новий нелегальний кар’єр, а головне вкотре нанесено шкоду землі і тій громаді, що безпосередньо про неї дбає. Немає нічого дивно, що першими на захист виступили місцеві жителі села Андрієво-Зорине, які відразу ж про повідомили свого сільського голову.
Який після свого приїзду на місце злочину почав вживати необхідні заходи для призупинення незаконної розробки надр. Відразу про злочин було проінформовано правоохоронні органи Березанського району, голів районної ради і місцевої адміністрації. При вивченні цього питання сільський голова був дуже здивований, що за цим правопорушенням стоїть невідомий йому підприємець із Миколаєва Жуковський Віктор Йосипович, який у свою чергу є орендатором водяного плеса частини лиману. Свої дії по телефону пан Жуковський пояснив, що ніби-то він ремонтує орендовану ним дамбу для того, щоб автобус перевозив дітей із села Андрієво-Зорине в Очаківський район. На що він отримав відповідь, що діти із села Андрієво-Зорине навчаються у Березанському районі у Кімівській ЗОШ.

Нажаль техніки замало, лише 2 камази (1) Про таке громада може мряти Робота екскаватора Вкрадення надра для бізнесу Жуковського Жорства на ремонт дамби ім.Жуковського Знищенні надра це другорядне
Одночасно йому було вказано, що свій бізнес слід вести легально, а тим паче не за рахунок надр держави в незаконний спосіб. Пан Жуковський пояснив, що робить це з погодження керівництва Березанської районної державної адміністрації. Враховуючи те, що на місце правопорушення виїжджали представники Березанського райвідділку міліції, громада Матіясівської сільської ради чекає пояснень як від правоохоронних органів, так і органів влади. Особливо занепокоїла інформація про те, що підприємець Жуковський у 2006 році балотувався до Верховної Ради України від Політичної партії України “Партія політики ПУТІНА” (http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/v0125359-06), будучи при цьому директором товариства з обмеженою відповідальністю “Об’єднана рибна компанія “Юг-Аквапром”.
Мені особисто не зрозуміло на якій підставі будуються стосунки між ним і керівництвом Березанського району, і чиї інтереси при цьому районна влада захищає. Впевнений, що тільки не інтереси Матіясівської громади.
Віктор Малиновський,
Матіясівський сільський голова,



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube